Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

 • Joan (27 juli 2018): Goeie dag An, wat een prachtige kinderhoofdjes. In 't kleinste detail uitgewerkt, levensecht zou ik haast zeggen. Ik heb ze met bewondering kunnen aanschouwen in het kerkje in Velp. Fijn ook met je gesproken te hebben en je passie en bevlogenheid voor het maken van de beelden te horen. Ik hoop dat je er over na denkt om eventueel enkele beelden in mijn theetuin / beeldentuin te exposeren, zodat nog een breder publiek van je werk mag en kan genieten. Het heeft even geduurt, maar dit seizoen heeft de aanloop naar mijn tuin zijn vruchten afgeworpen en is het dus de moeite waard. Na zo'n expositiedag is 't HerpsBuitenhofke de uitgewezen plek om even tot jezelf te komen en je te laten verwennen door een heerlijke maaltijd te nuttigen en of iets te drinken. Hopelijk tot ziens in 't Herps Buitenhofke, theetuin / beeldentuin in Herpen. Graag van te voren bellen; 06 27 06 63 89, hARTelijke groet Joan
 • Sherill Lisse (16 februari 2018): Nieuwsbrief kwam net binnen met TENDERNESS. Prachtig!
 • Diny Timmers (9 juni 2014): Dag An, Je prachtige beelden heb ik vandaag opnieuw bewonderd tijdens de open atelierroute in Gemert. En wat geweldig dat ik het beeld van jou, wat je voor de loterij beschikbaar had gesteld, mocht winnen. Wat een geluk. Ik ben er ontzettend blij mee en geef het bij me thuis een mooi plaatsje. Groetjes Diny
 • rini (6 februari 2013): Anneke ik ben super trots op jou!!! Je zus rini
 • Jos Nelis (4 juli 2012): Wij zijn zo onder de indruk van de beelden van An en hebben er al zoveel in onze huiskamer staan, dat we een eigen expositie van haar kunnen beginnen. De gevoeligheid die de beelden uitstralen, de manier hoe An onze emotie weet te raken en de liefde waarmee ze haar werken maakt zijn inspirerend, rustgevend en gewoon heel erg mooi. An: je bent een kanjer !!! Dikke knuffel van ons en .... van Spikey. xxx
 • alice geenen (21 mei 2012): Lieve An, Iedere keer weer als ik je werk zie, ontroert het me mateloos. Prachtig om naar te kijken en in te verzinken en die kleuren..... Een warme omhelzing en een kus van Alice
 • maria (19 augustus 2010): Hallo An Ik heb al vaker tegen je gezegd wat een prachtig mens je bent. Nu kun je heel veel mensen mee laten genieten van je gouden handen ,je droom komt uit . Liefs Maria .
 • Jeanne (7 maart 2010): Hallo An Prachtig, en zo sprekend. Je ziet dat je al je werken met veel liefde gecreëerd hebt tot een mooi kunstwerk. Groetjes, Jeanne.
 • Annie (6 januari 2010): Annie (6-1-2010) An wat maak je geweldige mooie kunstwerken, iets om iedere dag even naar te kijken . Je staat bij mij op de favorieten.
 • Marielle Giezen (21 februari 2009): Prachtig!! De beelden raken je, er spreekt heel veel gevoel uit... Veel liefs uit Cuijk.
 • Janette Marco Maja Tijs (19 februari 2009): Hoi Wat mooi!! Ik mis alleen nog meer prachtige kunststukken van wat langer geleden. Wat maak je toch prachtige dingen. Dikke kus Janette, Marco, Maja en Tijs. (ook prachtig gefotografeerd)
 • peter keus (18 februari 2009): Geweldig om deze beelden te zien. En zo goed gefotografeerd. Dat geeft een warm gevoel.
 • Rionne (18 februari 2009): Wow..... Mooi!!!